Meleklerle Yaşamak by Beki İkala Erikli

Meleklerle Yaşamak kitabını okumaya başlayınca hayata daha farklı bakmaya başladım. Öncelikle herkese bu kitabı okumasını öneririm. 
Evrende meleklerinde varolduğunu çoğu kişi bilir ama onlardan birşey istemeyiz genelde. Hep hikayelere, filmlere konu olmuştur melekler. Bazıları bize kötü gösterilmiş bazıları bizi öldürmüştür. Hani melek diyince şöle bi korkuyor insan bazen.
Bu okuduğum kitapta Beki İkale Erikli Melekler ile nasıl iletişime geçebileceğimizi ve bize nasıl yardımcı olacaklarını anlatıyor.
Herkesin 2 koruyucu Meleğinin oldugunu ve evrende birsuru melek ve başmelek var. Her başmeleğin görevleri yada ilgilendikleri var. 
Melekler diyorki.." Biz Allah'ın elçileriyiz. Biz hep yanınızdayız yeterki bizden yardım isteyin."
Aşağıda size birkaç Başmelek hakkında Kitabın yazdığı bilgileri vereceğim.

BAŞMELEK MİKAİL= Anlamı "Allah gibi olan" demektir. GÖREVİ= Egoyu, korkuyu dünyamızdan uzaklatırmakmış. Negatif Enerjiden, nazardan, tehlikeden o korur bizi. Nazar boncuğu rengi Mikail'in rengi olan koyu mavidir. Başmeleklerin yönetecisidir. Kimden yardım isteyeceğinizi bilmiyorsanız Mikail'den isteyin o yönlendirir.


BAŞMELEK RAFAEL(Kur-an'da İSRAFİL olarak geçer)= Allah'ın iyilestirici eli anlamina gelir. Fiziksel ve duygusal bedeni sifalandirir.  Uyumadan once Rafael'i cagirin. Mantigin sesi sol beyin uykuya daldiginda devre disi kaliyor ve rafael rahat rahat vucudu iyilestirebilir. Herkese her canliya yardim eder. "Basmelek Rafael, bu yavruyu rahatlat, lutfen simdi onun yanina git, ona sevgini ver, kendiaini iyi hissetsin" 
BAŞMELEK URİEL=  Hatirlamaya, problemlere isik tutmaya yardim ediyor.
BAŞMELEK SANDALFON= Müziğin büyüsü anlamındadır. Yalniz hissettiginde, moralin bozuk yardım isteyeceğin başmelektir.

BAŞMELEK RAZİEL= Allah'in sirlari demektir.(Ezoterik sirlar) 3. Gözümüz araciligi ile yapar. Gecmis yasam izlerimizi sifalandirmasi icin rica edin. Uyumadan once, Raziel'den siz uyurken calismasini isteyin. "Başmelek Raziel ile calisirken Rafael'in ve meleklerinizden herseyi sifalandirmasini ve size dinlenmis kalkmamiz icin yardim isteyin mutlaka. Bir işe basliorum ama biryere kadar gidiyor sonra çöküşe geçiyor hep.... Neden hep ayni tip insanlarla ayni seyi yasiorum...diyorsanız Raziel yardım edecektir. BAŞMELEK AZRAİL= Allah'in yardim eli demek. Vefat etmiş sevdiklerimize yardımcı olur.


Olmus sevdiklerimiz ile Azraili beraber cagirabilir isaret vermesini isteyebilirsin BAŞMELEK RAGUEL ve İlişkiler= Acik mavi aura rengidir. Allahin arkadasi anlamındadır. İliskileri sifalandirir, ortama huzur getirir, iş toplantisinda tartisma sirasinda ve mahkemelerde Raguel i cagirin.
BAŞMELEK CEREMAYEL (JEREMİEL) ve Değişim= Patlican moru aurasi ile,degisimi cagristirir. Hayatin çetelesini cikarin. Hayatinizda ne iyi ne kotu, ne eksik, ne gereksiz, neyi birakmalisin neyi hayatina dahil etmelisin. İhtiyaciniz olmayan seyleri; korku, aliskanlik, gereksiz iliskileri birakmak icin yardim isteyin. Tum istemediklerinizi teker teker nefesle birakin. Ceremayel, aslinda affetmeninde basmelegidir. "en cok kimi affetmeye ihtiyacim var" diye sorun kendinize ve ilk akliniza geleni affedin. 

BAŞMELEK HANİEL ve Ayın Evreleri, Duygular= Allah'ın Zerafeti anlamına gelir. Bilinçalti ve duygularin melegidir. Ayın hic görünmedigi yada dolunay, yeniay zamanı bakin sizi nasil etkiliyor. Hayatinin her anina zerafet katmak icin cagirabilirsin. (is toplantilari, onemli konusmalar yada verdigin prezantasyonlar icin).  İhtiyacin olmadigi seyleri (suphe, korku, stres, endise.. Bir kagida yaz ve yak, kullerini dogaya birak) dolunayda birakip, yeniliklere yeni ayda kucak acmak. 

BAŞMELEK ZADKİEL= Şefkatin melegi, Allah'ın hakkaniyeti anlami tasir. Karsindakinin neler yasadigini anlamanizi saglar. Kizdiginda işe yarayan cumle " bende, seninle ilgili beni rahatsiz eden her ne varsa birakmaya niyet ediyorum, simdi!" Basmelek Zadkiel'i Raguel gibi iliskileri sifalandirmasi icin cagirabilirz. Ceremayel ile Zadkiel i birlikte cagirin kalbimizi yumusatmasi ve sevginin pembe isigi ile doldurmasi icin. 

BAŞMELEK ŞAMUEL= Hayatin kaybolmus parcalari; herseyi goren anlamina gelir. Hayatınızın işini, evini, eşini bulmak gibi. Evde eşyan kaybolursa "Basmelek Şamuel, lutfen anahtarimi bulmama yardim et!" dersek yardim eder. İs bulmak icin yada eş.. Yardim isteyin. "Sevgili Mikail, Sevgili koruyucu meleklerim, Sevgili Şamuel ve diger basmelekler, beni gercekten mutlu edecek, calisma ortami rahat ve huzurlu, basarili olabilecegin, kendimi gelistirebilecegim, guzel dostluklar kurabilecegim, beni rahat gecindirecek maasi ve olanaklari olan bir is icin gorusmeye cagrilsam"  

BAŞMELEK METARON= Zamanin ve yeni cocuklarin basmelegidir. Biryere yetiseceginde, zaman konusunda sıkıntıya düştüğünde, Metatron u cagirin ve ondan sizi zamaninda yetistirmesini, islerin bisekilde yoluna girmesini isteyin. "Basmelek Metatron, lutfen zamaninda yetismemizi sagla!" 

BAŞMELEK CEBRAİL(GABRİEL)= Komunikasyonun ve cocuklarin basmelegi; Allah benim gucumdur anlamina gelir. 

BAŞMELEK ARİEL= Doganin bereketin cesaretin melegi. Allahin disi aslani anlamindadır. Bize kalbimizin istedigi yolda ilerlemek icin gerekli cesareti bulabilmemiz icin yardim eder. Pembe Ariel'in rengidir. Etrafta pembe veya aslan resmi goruyorsaniz Ariel sizinledir. Ayrica doganinda basmelegidir. 

BAŞMELEK COFİEL(JOPHİEL)= Guzelligin basmelegidir. Allahin guzelligi anlamindadir. Hayatinizin her alanina guzellik katmak icin yardim isteyin (evinize, isinize, gununuze, dusuncelerinize..)  Feng shui melegidir ayrica. Evimi dolaplarimi duzene sokarken yardimci olur. "Başmelek Cofiel, lutfen dusuncelerimi guzellestir, simdi!"
Yukarıda bilgilerini verdiğim melekler sadece özettir. Kitabı alıp okursanız çok daha bilgiye sahip olacaksınız. 

Yorumlar

  1. BirAvucKul ekibinin bu kitap ve yazar hakkında ispatları ile beraber çok mühim iddiaları var sonuçları daha vahime götürmeden bir açıp okumanızda fayda var!

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amerikano Kağıt Oyunu (Küt)

Bozcaadada Ne Yapılır Nerelere Gidilir Ne Yenir...

Tibet'in Gençlik Sırrı 5 Hareketi